среда, 17. август 2016.

               
                    Julski favoriti :)

        Zdravo devojke,danas Vam predstavljam moje julske favorite.Želim da Vam na početku napomenem da su proizvodi veoma pristupačni svakoj devojci,cene su relativno niske i možete ih naći u drogerijama,pa da počnemo ... :)


       Prvi proizvod koji želim da vam predstavim jeste Aura Velvet Matte kameni puder,u koga se ja u ovim vrelim letnjim danima bukvalno kunem.Nanosim ga na lice nakon tečnog pudera i korektora.Jako dobro fiksira i ako ste jedna od onih devojaka koja ne voli lice koje sija (a ko ga pobogu voli :) ),nakon dužeg nošenja šminke,ovaj kameni puder će vas oduševiti.Ima jako dobru moć prekrivanja i miris samog pudera je fantastičan.Uz sam puder u pakovanju dobijete i okrugli sundjer za nanošenje.Postoje šest nijansi ovog pudera,meni najviše odgovara 312 BEIGE,koji je i najsvetlija nijansa.


         Puder vrlo lepo naleže na lice nakon tečnog pudera,ne skuplja se na odredjenim delovima lica posle dužeg nošenja i ima vrlo praktično pakovanje.
        Mozete ga naći u Liliju ili Dm-u po ceni oko 650 dinara.Za ovu relativno nisku cenu dobijate fantastičan proizvod,koji odlicno matira i jako se slabo troši.


       Drugi proizvod su Aurine veštačke trepavice u broju 04.Jako dugo sam bila u potrazi za veštačkim trepavicama koje ce izgledati prirodno i na dnevnoj svetlosti i konačno sam našla rešenje.Jako su svilenkaste,meke,savitljive,lako se radi sa njima i možete ih slobodno nositi 2-3 puta (samo ih posle svakog nošenja treba dobro očistiti pincetom,ukloniti lepak pažljivo sa njih) i sto je najbitnije deluju veoma prirodno.


         Možete ih naći u Liliju ili Dm-u po ceni oko 350 dinara.


         Sledeći proizvod je Velnea body SUM KISSED GLOW,losion za telo sa zlatnim sjajem,na koji sam slučajno naletela u Liliju i oduševila se prvo samim pakovanjem.


         Mogu reći slobodno da me je pakovanje prvo kupilo,a kasnije i sam proizvod kojim sam očarana.Vrlo je lagan,bež boje sa prelepim zlatnim sjajem,lako se razmazuje,ali vec prilikom kontakta sa kožom gubi bež nijansu i ostavlja efekat diskretnog presijavanja na koži.Ako ste obožavaoci šljokica kao i ja,nećete pogrešiti :) Osim lepog vizuelnog dela koji ostavlja na koži,takodje i neguje,sadrži vitamin E i negujuća ulja.
       Cena je minimalna i iznosi oko 300 dinara,a efekat koji postižete sa ovim losionom je fantastičan!



      Četvrti proizvod je Golden Rose olovka za usne u broju 223,prelepa svetlo braon boja.


Vrlo je kremasta,lako se razmazuje,nekada prvo stavim nju na usne pa preko nje odgovarajući karmin,a nekada kada me mrzi samo ostavim nju i opet izgleda fantastično :) Ovo možda i nije moj mesečni favorit,jer ovu olovku koristim jako dugo ali ovo su moji prvi favoriti  pa nikako nisam mogla da je zaobidjem :)
        Možete je naći u drogerijama po ceni oko 250 dinara.
Na kraju želim da Vas obavestim da je LIlly izbacio Lilly Drogerie Loyalty kartice,u cilju da Lilly nagradi svoje potrošače.Prilikom svake kupovine dobijate odredjen broj "cvetića" (kako su ih oni nazvali),koje vremenom skupljate i kasnije kada skupite odredjeni broj cvetića možete u zamenu za njih uzeti odredjeni proizvod,plaćajući sakupljenim cvetićima a ne vašim novcem.
 Jedan cvetić vredi jedan dinar :)
Što znači da ako skupite 300 cvetića možete uzeti potpuno besplatno proizvod u vrednosti od 300 dinara (ovo vam je samo jedan od primera).
Sve što trebate da uradite jeste da prilikom plaćanja na kasi popunite formular za dobijanje vaše lične Lilly Loyalty kartice.
Bravo za Lilly! :)

Ovo su moji favoriti,jako su pristupačni a odlično rade svoj posao :)
Ako imate i vi vaše favorite obavezno ih napišite u komentarima :)

         

2 коментара:

  1. Sjajan post!Svidja mi se olovka za usne,nijansa je bas lepa!Volela bih kada bi slike bile tvoje,tako da savet je samo da slikas tvoje slike,post ce izgledati originajline.Moje favorite mozes videti na mom blogu,a ako ti se svidja uclanise,puno bi mi znacilo!Da li sama vodis ovaj blog ili jois neko sa tobom?
    https://jovanaslife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na savetu,ovo mi je tek drugi post😊 potrudicu se😊 da,sama vodim☺
      Tek otkrivam ovaj svet,pogledacu favorite😘

      Избриши