уторак, 3. јануар 2017.

 Decembarski favoriti   ❄

        Zdravo devojke,posle malo duže pauze nastavljamo sa druženjem :)
        Danas Vam predstavljam moje decembarske favorite...

        Prvi proizvod o kojem želim da Vam pišem jeste Maybelline Instan Anti-Age Concealer,to je korektor koji je mene bukvalno oborio s' nogu!



Moj je u broju 01 light i to je definitivno najbolji korektor koji sam do sada imala.Njegova pokrivna moć je izuzetna,ma kakve god podočnjake i bubuljice imale ovo će Vam rešiti problem.Ne mogu da kažem da je jedan od "lakših" korektora ali je njegova pokrivna moć daleko veća od ostalih korektora koje možete naći u drogerijama,a razlike u ceni skoro da nema.Jedina njegova "mana" je ta što se još uvek ne može naći u prodaji kod nas (Srbija),ja sam ga kupila u Nemačkoj ali sam čula od drugarice da ga ima i u Austriji.Ako putujete negde tokom ovih praznika,ili neko od Vaših poznanika putuje,moja topla preporuka je da nabavite ovaj korektor jer se sigurno nećete razočarati!Cena je bila negde izmedju 8-10 evra.


     Drugi proizvod je Avon Perfectly Matte ruž za usne u nijansi Posh Petal.Ovo je mat ruž,koji me je odmah kupio svojom divnom i blagom roze bojom.Druga stvar koja me je kupila je ta što sam posle korišćenja videla da ne isušuje usne,pogotovu u ovom zimskom periodu,što je meni jako bitno.Ima kremastu teksturu a boja će se posebno dopasti mladjim devojkama i devojčicama :) Naručila sam ga u Avonu i cena je oko 400 dinara.




      Treći proizvod je Rimmel puder Lasting Finish.Ovo je tečni puder koji sam ja koristila tokom celog decembra,svakoga dana i jako je prijao mojoj koži.Nema jaku pokrivnu moć i nije jedan od onih "teških" pudera,jako je blag i lagan,malo ređe teksture.Meni je on za svaki dan bio fantastičan,nije mi isušio lice ali ga ne preporučujem devojkama koje imaju probleme sa kožom jer neće biti oduševljene rezultatom zbog njegove srednje pokrivne moći.Kupila sam ga u Liliju i platila ga oko 1200 dinara ( mislim da je bio na akciji ).Posebno ga preporučujem devojkama koje vole "laganije" pudere.



    Četvrti proizvod je Golden Rose mat senka za oči.Oduševljena sam cenom,zato sam i morala da ovo stavim u favorite.Odlično je pigmentovana,za male pare dobićete odličan proizvod!Kupila sam crnu i belu u Liliju i cena je po 250 dinara.




     Peta stvar koju želim da podelim sa Vama je nakit koji sam nosila u novogodišnjoj noći,jer sam oduševljena odnosom cene i kvaliteta.Ja sam ovu stranicu otkrila preko Facebooka i totalno odlepila za ovim nakitom :) Kod njih možete naći apsolutno nakit za svaku priliku,a cene su i više nego pristupačne! Ja sam se oduševila a sigurno ćete i Vi! :)


Pored ove ogrlice imam i mindjuše,ali trenutno nisu kod mene...Cena ovog kompleta je 1190 dinara verovale ili ne :) Stranica na kojoj ovo možete naći zove se Lovely Accessories Belgrade.


   Podelite Vaše favorite u komentaru 👇

Нема коментара:

Постави коментар