уторак, 3. јануар 2017.

 Decembarski favoriti   ❄

        Zdravo devojke,posle malo duže pauze nastavljamo sa druženjem :)
        Danas Vam predstavljam moje decembarske favorite...

        Prvi proizvod o kojem želim da Vam pišem jeste Maybelline Instan Anti-Age Concealer,to je korektor koji je mene bukvalno oborio s' nogu!



Moj je u broju 01 light i to je definitivno najbolji korektor koji sam do sada imala.Njegova pokrivna moć je izuzetna,ma kakve god podočnjake i bubuljice imale ovo će Vam rešiti problem.Ne mogu da kažem da je jedan od "lakših" korektora ali je njegova pokrivna moć daleko veća od ostalih korektora koje možete naći u drogerijama,a razlike u ceni skoro da nema.Jedina njegova "mana" je ta što se još uvek ne može naći u prodaji kod nas (Srbija),ja sam ga kupila u Nemačkoj ali sam čula od drugarice da ga ima i u Austriji.Ako putujete negde tokom ovih praznika,ili neko od Vaših poznanika putuje,moja topla preporuka je da nabavite ovaj korektor jer se sigurno nećete razočarati!Cena je bila negde izmedju 8-10 evra.


     Drugi proizvod je Avon Perfectly Matte ruž za usne u nijansi Posh Petal.Ovo je mat ruž,koji me je odmah kupio svojom divnom i blagom roze bojom.Druga stvar koja me je kupila je ta što sam posle korišćenja videla da ne isušuje usne,pogotovu u ovom zimskom periodu,što je meni jako bitno.Ima kremastu teksturu a boja će se posebno dopasti mladjim devojkama i devojčicama :) Naručila sam ga u Avonu i cena je oko 400 dinara.




      Treći proizvod je Rimmel puder Lasting Finish.Ovo je tečni puder koji sam ja koristila tokom celog decembra,svakoga dana i jako je prijao mojoj koži.Nema jaku pokrivnu moć i nije jedan od onih "teških" pudera,jako je blag i lagan,malo ređe teksture.Meni je on za svaki dan bio fantastičan,nije mi isušio lice ali ga ne preporučujem devojkama koje imaju probleme sa kožom jer neće biti oduševljene rezultatom zbog njegove srednje pokrivne moći.Kupila sam ga u Liliju i platila ga oko 1200 dinara ( mislim da je bio na akciji ).Posebno ga preporučujem devojkama koje vole "laganije" pudere.



    Četvrti proizvod je Golden Rose mat senka za oči.Oduševljena sam cenom,zato sam i morala da ovo stavim u favorite.Odlično je pigmentovana,za male pare dobićete odličan proizvod!Kupila sam crnu i belu u Liliju i cena je po 250 dinara.




     Peta stvar koju želim da podelim sa Vama je nakit koji sam nosila u novogodišnjoj noći,jer sam oduševljena odnosom cene i kvaliteta.Ja sam ovu stranicu otkrila preko Facebooka i totalno odlepila za ovim nakitom :) Kod njih možete naći apsolutno nakit za svaku priliku,a cene su i više nego pristupačne! Ja sam se oduševila a sigurno ćete i Vi! :)


Pored ove ogrlice imam i mindjuše,ali trenutno nisu kod mene...Cena ovog kompleta je 1190 dinara verovale ili ne :) Stranica na kojoj ovo možete naći zove se Lovely Accessories Belgrade.


   Podelite Vaše favorite u komentaru 👇

среда, 31. август 2016.

 
                Sprej za samopotamnjivanje nogu-Tru legs

     Ćao devojke,danas želim da Vam predstavim Tru legs,sprej za noge,koji sam otkrila nedavno i oduševila se rezultatom koji se dobija korišćenjem ovog proizvoda :)                                                                                                                                                                                                                                         
                   
             Ako ovog leta niste bile u mogućnosti da odete na more ili bazen,i nikako niste zadovoljne tenom (bojom) vaših nogu a uskoro Vas očekuje jako bitan dan i želite da na brz i lak način dobijete tamniji ten,ja Vam iz svog ličnog iskustva predlažem ovaj sprej jer sam prezadovoljna rezultatima.
     Postoje tri nijanse ovog spreja,ja sam koristila srednju nijansu ili medium,ali u zavisnosti kakav efekat želite da postignete postoje još dve nijanse,svetlija i tamnija.Moja preporuka Vam je ako imate jako svetao ten nikako ne kupujete najtamniju nijansu,da Vam noge ne bi dobile onu ružnu narandzastu boju.
    Postupak nanošenja je veoma lak i brz.Veoma važno je da pre upotrebe protresete sprej,nanosite ga jednostavnim prskanjem na kožu.Takodje je bitno da pri nanošenju spreja stojite i da su Vam noge ispravljene,kako se ne bi prilikom sušenja sprej skupljao na odredjenim pregibima na koži.U zavisnosti od toga koju nijansu želite da dobijete,zavisi broj slojeva koji ćete da nanesete na kožu,ako želite svetliju nijansu naravno da ćete da nanesete jedan sloj a ako želite tamniju više slojeva.Još jedna bitna stvar koju želim da Vam kažem je ta da je sprej vodootporan,i skida se isključivo prilikom trljanja kože sa šamponom.Posle nanošenja potrebno je 15 minuta da koža lepo upije i da se proizvod osuši,nakon toga možete slobodno da udjete u vašu omiljenu haljinu ili šorc,bez ikakvog straha da će ostati fleke na vašoj garderobi.                                                                                                                                           
      Ja sam ga nanosila već tri puta i prezadovoljna sam,čak i na ovim vrelim danima ne mrda i ne pomera se,ne pravi fleke,ne skuplja se na odredjenim delovima dok sa druge strane vašoj koži daje preplanuli i sjajni ten :) I sa kože se skida vrlo lako,već nakon prvog tuširanja.                                                       
     Kupila sam ga u Liliju,cena je oko 300 dinara i ima 75ml.Predlažem ga svim devojkama jer ne šteti koži,a dobijate efekat kao da ste više puta išle u solarijum,i zdravije i jeftinije :)
     Ako ste i vi oduševljene nekim proizvodom za samopotamnjivanje obavezno pišite u komentarima :)

среда, 17. август 2016.

               
                    Julski favoriti :)

        Zdravo devojke,danas Vam predstavljam moje julske favorite.Želim da Vam na početku napomenem da su proizvodi veoma pristupačni svakoj devojci,cene su relativno niske i možete ih naći u drogerijama,pa da počnemo ... :)


       Prvi proizvod koji želim da vam predstavim jeste Aura Velvet Matte kameni puder,u koga se ja u ovim vrelim letnjim danima bukvalno kunem.Nanosim ga na lice nakon tečnog pudera i korektora.Jako dobro fiksira i ako ste jedna od onih devojaka koja ne voli lice koje sija (a ko ga pobogu voli :) ),nakon dužeg nošenja šminke,ovaj kameni puder će vas oduševiti.Ima jako dobru moć prekrivanja i miris samog pudera je fantastičan.Uz sam puder u pakovanju dobijete i okrugli sundjer za nanošenje.Postoje šest nijansi ovog pudera,meni najviše odgovara 312 BEIGE,koji je i najsvetlija nijansa.


         Puder vrlo lepo naleže na lice nakon tečnog pudera,ne skuplja se na odredjenim delovima lica posle dužeg nošenja i ima vrlo praktično pakovanje.
        Mozete ga naći u Liliju ili Dm-u po ceni oko 650 dinara.Za ovu relativno nisku cenu dobijate fantastičan proizvod,koji odlicno matira i jako se slabo troši.


       Drugi proizvod su Aurine veštačke trepavice u broju 04.Jako dugo sam bila u potrazi za veštačkim trepavicama koje ce izgledati prirodno i na dnevnoj svetlosti i konačno sam našla rešenje.Jako su svilenkaste,meke,savitljive,lako se radi sa njima i možete ih slobodno nositi 2-3 puta (samo ih posle svakog nošenja treba dobro očistiti pincetom,ukloniti lepak pažljivo sa njih) i sto je najbitnije deluju veoma prirodno.


         Možete ih naći u Liliju ili Dm-u po ceni oko 350 dinara.


         Sledeći proizvod je Velnea body SUM KISSED GLOW,losion za telo sa zlatnim sjajem,na koji sam slučajno naletela u Liliju i oduševila se prvo samim pakovanjem.


         Mogu reći slobodno da me je pakovanje prvo kupilo,a kasnije i sam proizvod kojim sam očarana.Vrlo je lagan,bež boje sa prelepim zlatnim sjajem,lako se razmazuje,ali vec prilikom kontakta sa kožom gubi bež nijansu i ostavlja efekat diskretnog presijavanja na koži.Ako ste obožavaoci šljokica kao i ja,nećete pogrešiti :) Osim lepog vizuelnog dela koji ostavlja na koži,takodje i neguje,sadrži vitamin E i negujuća ulja.
       Cena je minimalna i iznosi oko 300 dinara,a efekat koji postižete sa ovim losionom je fantastičan!



      Četvrti proizvod je Golden Rose olovka za usne u broju 223,prelepa svetlo braon boja.


Vrlo je kremasta,lako se razmazuje,nekada prvo stavim nju na usne pa preko nje odgovarajući karmin,a nekada kada me mrzi samo ostavim nju i opet izgleda fantastično :) Ovo možda i nije moj mesečni favorit,jer ovu olovku koristim jako dugo ali ovo su moji prvi favoriti  pa nikako nisam mogla da je zaobidjem :)
        Možete je naći u drogerijama po ceni oko 250 dinara.
Na kraju želim da Vas obavestim da je LIlly izbacio Lilly Drogerie Loyalty kartice,u cilju da Lilly nagradi svoje potrošače.Prilikom svake kupovine dobijate odredjen broj "cvetića" (kako su ih oni nazvali),koje vremenom skupljate i kasnije kada skupite odredjeni broj cvetića možete u zamenu za njih uzeti odredjeni proizvod,plaćajući sakupljenim cvetićima a ne vašim novcem.
 Jedan cvetić vredi jedan dinar :)
Što znači da ako skupite 300 cvetića možete uzeti potpuno besplatno proizvod u vrednosti od 300 dinara (ovo vam je samo jedan od primera).
Sve što trebate da uradite jeste da prilikom plaćanja na kasi popunite formular za dobijanje vaše lične Lilly Loyalty kartice.
Bravo za Lilly! :)

Ovo su moji favoriti,jako su pristupačni a odlično rade svoj posao :)
Ako imate i vi vaše favorite obavezno ih napišite u komentarima :)

         

понедељак, 15. август 2016.

Nega kose


 Allin sampon i allin losion
 za kosu
                        


           Zdravo devojke,danas Vam pisem o Allin samponu i losionu,iskljucivo iz svog licnog iskustva jer kombinaciju ova dva preparata koristim nesto vise od 4 meseca i prezadovoljna sam rezultatima.
           Prvo zelim da Vam napomenem da je moja kosa veoma suva i ostecena,jer sam godinama koristila peglo za kosu skoro svaki dan sve dok se jednog jutra nisam probudila i shvatila da sam je potpuno unistila.Bila sam ubedjena da je prestala da raste haha :) Promenila sam mnogo sampona za brzi rast kose i obnavljanje kose,i ''potrosila'' skoro dve godine na to.Allin sampon i losion su bukvalno vratili zivot mojoj kosi.
        Druga stvar koju zelim da Vam napomenem je ta da Allin u svojoj kolekciji sampona ima tri vrste sampona,ja cu da Vam pricam naravno samo o ovom koji sam ja koristila a to je crveni Allin sampon.
       Crveni Allin sampon je sampon koji sprecava opadanje kose,sprecava pojavu peruti i svraba.
       Treca stvar koju zelim da Vam napomenem je ta da je ovaj sampon prirodan i bez konzervansa,i da ne pravi veliku penu kao ostali samponi,ali jako dobro cisti kosu i uklanja masnocu.Ne dozvolite da vas miris ovog sampona odbije (jer u sebi sadrzi 1/2 cesnja belog luka),miris luka je prisutan iskljucivo prilikom pranja kose a nikako nakon uklanjana sampona sa kose.Sampon nanosite direktno na teme glave zato sto je dosta redji od ostalih sampona.Prilikom nanosenja masirati kozu glave i ostavite da deluje 2-3 minuta zatim isperite i opet ponovite nanosenje.
        U apoteci mi je radnica predlozila da uz sampon uzmem i losion za potpuni efekat sto sam ja i uradila,i hvala joj do neba :)
       Za losion mogu da Vam kazem da je najbolje da se nanosi vece pre nego cete da perete kosu,utrljate u teme i ostavite da prenoci.Takodje je malo jaceg mirisa jer sadrzi isto luk,ali verujte da je sve stvar navike.Ako Vam bas miris smeta uvijte kosu u peskir i tako prespavajte.I ujutru isperite Allin samponom.Losion podstice rast zdrave kose.
       Vrlo vazno je i to da losion nanosite deset puta,pa trebate da pravite pauzu od pet pranja.Za vreme pauze nastavljate pranje sa Allin samponom normalno.
      Za prve rezultate morate sacekati bar 2 meseca :) ja sam prezadovoljnaaaa :)
      I sampon i losion mozete naci u malo bolje snabdevebim apotekama,u liliju,dm-u...Cena oba proizvoda zajedno iznosi oko 1100 dinara :)
     Ja iz licnog iskustva predlazem svim devojkama koje imaju iste probleme sa kosom kao i ja,obavezno probaju ovu kombinaciju :)
     Ako je vase iskustvo drugacije pisite :)