понедељак, 15. август 2016.

Nega kose


 Allin sampon i allin losion
 za kosu
                        


           Zdravo devojke,danas Vam pisem o Allin samponu i losionu,iskljucivo iz svog licnog iskustva jer kombinaciju ova dva preparata koristim nesto vise od 4 meseca i prezadovoljna sam rezultatima.
           Prvo zelim da Vam napomenem da je moja kosa veoma suva i ostecena,jer sam godinama koristila peglo za kosu skoro svaki dan sve dok se jednog jutra nisam probudila i shvatila da sam je potpuno unistila.Bila sam ubedjena da je prestala da raste haha :) Promenila sam mnogo sampona za brzi rast kose i obnavljanje kose,i ''potrosila'' skoro dve godine na to.Allin sampon i losion su bukvalno vratili zivot mojoj kosi.
        Druga stvar koju zelim da Vam napomenem je ta da Allin u svojoj kolekciji sampona ima tri vrste sampona,ja cu da Vam pricam naravno samo o ovom koji sam ja koristila a to je crveni Allin sampon.
       Crveni Allin sampon je sampon koji sprecava opadanje kose,sprecava pojavu peruti i svraba.
       Treca stvar koju zelim da Vam napomenem je ta da je ovaj sampon prirodan i bez konzervansa,i da ne pravi veliku penu kao ostali samponi,ali jako dobro cisti kosu i uklanja masnocu.Ne dozvolite da vas miris ovog sampona odbije (jer u sebi sadrzi 1/2 cesnja belog luka),miris luka je prisutan iskljucivo prilikom pranja kose a nikako nakon uklanjana sampona sa kose.Sampon nanosite direktno na teme glave zato sto je dosta redji od ostalih sampona.Prilikom nanosenja masirati kozu glave i ostavite da deluje 2-3 minuta zatim isperite i opet ponovite nanosenje.
        U apoteci mi je radnica predlozila da uz sampon uzmem i losion za potpuni efekat sto sam ja i uradila,i hvala joj do neba :)
       Za losion mogu da Vam kazem da je najbolje da se nanosi vece pre nego cete da perete kosu,utrljate u teme i ostavite da prenoci.Takodje je malo jaceg mirisa jer sadrzi isto luk,ali verujte da je sve stvar navike.Ako Vam bas miris smeta uvijte kosu u peskir i tako prespavajte.I ujutru isperite Allin samponom.Losion podstice rast zdrave kose.
       Vrlo vazno je i to da losion nanosite deset puta,pa trebate da pravite pauzu od pet pranja.Za vreme pauze nastavljate pranje sa Allin samponom normalno.
      Za prve rezultate morate sacekati bar 2 meseca :) ja sam prezadovoljnaaaa :)
      I sampon i losion mozete naci u malo bolje snabdevebim apotekama,u liliju,dm-u...Cena oba proizvoda zajedno iznosi oko 1100 dinara :)
     Ja iz licnog iskustva predlazem svim devojkama koje imaju iste probleme sa kosom kao i ja,obavezno probaju ovu kombinaciju :)
     Ako je vase iskustvo drugacije pisite :)
          
     

2 коментара:

  1. Dobrodosla u blogosvet 😊 Koristila sam sampon i nista mi nije pomogao,tako da bih reklada je maska imala glavnu ulogu u tvom slucaju. Sampon sam koristila 3 meseca. 😬 Ali dobro svako ima svoju neku negu i rutinu, pa nekom pomogne nekom ne.
    I da se nadovezem post je ok, samo ako pises recenziju dodaj cene proizvoda i ubaci slike, to ti je moj savet od srca. I jos pripazi na slova č ć š ž ❤️ Ali za prvi post je odlican materijal.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Vam puno,totalno sam nova u ovom svetu :) Jos vise vam se zahvaljujem na ovim savetima,trudicu se da isparvim svoje greske :)

      Избриши